Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Jarlabergs IF A-Laget

Följ

A-Laget

Följ oss för uppdateringar
Följ
Jarlabergs IF
Fotboll
A-Laget
Tabell
Lag M V O F P
1 Jarlabergs IF 16 13 2 1 41
2 BK Bleket 16 12 3 1 39
3 Fisksätra BBK 16 11 2 3 35
4 IV Drottninghamn 16 6 4 6 22
5 Djurö/Vindö IF 16 6 1 9 19
6 O.S Carioca FC 16 5 1 10 16
7 BK Höjden 16 5 1 10 16
8 Nacka Juniors FF 16 3 3 10 12
9 Boo SK 16 2 1 13 7

Match

BK Höjden

2 - 7
9 maj 2015
16:00

Jarlabergs IF

Referat

Referat: BK Höjden - Jarlabergs IF

7-2 speglade matchbilden i kvalité då vi över hela banan hade ett jämnare och bättre lag kvalitétsmässigt än BK Höjden.
Dock så var nivån på vårt spel denna lördagseftermiddag under alla kritik.
Felpassningar, långbollar, djupledspassningar utan tanke och löp-tomt framåt.
Det fanns absolut INGEN vilja att ha boll, då blir det ingen bra fotboll. Tillskillnad fr Djurömatchen då vi hade mötande anfallare, mötande yttrar, ytterbackar som tog bredd, centralt mittfält som lirade boll som om de älskade det och tyckte det var roligt, detta var som bortblåst i denna match.
Vi hade skittråkigt, o då ser det ut såhär...

Vi fick trots allt 1-0 ganska tidigt genom ett inlägg av Wilson, Adde hävdar att hans nästlängsta lugghårstrå var på den i samband att han störde målvakten, o eftersom det är han som bestämde statistiken blev det så. Hade domaren skrivit ngt annat på STFF, så kanske det blivit annorlunda.
1-1 kommer också genom Adde, i egen kasse. Långt inkast (BK Höjdens farligaste anfallsvapen under hela matchen, skarvades in riktigt snyggt i bortre utan chans för George.

Hultman gör 2-1 på en finfin nick efter att Gus hittat ett Erik-Edman-inlägg från vänsterposition där Hultman kom flygande i rena rama Koller-anda och nickade in bollen i bortre nättaket.
Hultman gjorde även 3-1 direkt efter på en straff som Alex Kina Andersson skapat.
En helt tokig Alex som efter att ha blivit petad från startelvan denna eftermiddag, sprang mer än han någonsin gjort och var helt slut efter matchen.

Vi lirade inte bra fotboll, men dock ska vi kunna kritisera oss själva när vi inte gör det. När vi fick boll under den första halvlek så ville vi bara framåt framåt framåt. Istället för att bara släppa tillbaka hem till George, Bose, Fabian i backlinjen så valde vi ofta den längre bollen, den ofta totalt bortkastade bollen. BK Höjdens spelare kunde nicka och de kunde smälla på, att vi då ger dom lägena att göra det, är som att hoppa från Eiffeltornet och hoppas på överlevnad. Totalt meningslöst. Tålamodet är något vi måste jobba på och ifall vi inte hittar alternativ centralt så kan vi hitta en spelvändning för att sedan leta efter en ny chans.

3-1 stod det i halvlek.

4-1 kom omgående efter att Sebbe vunnit bollen högt och serverat pappa Falchi som 1 meter fr mållinjen tog emot boll, la den tillrätta o dunkade på allt vad han hade.

5-1 kom från Sebbe W, Gugge gjorde som han gjorde många gånger under matchen, rundade sin ytterback och tryckte in den stenhårt längs backen. Hultman var där för att peta in sitt andra hattrick för säsongen, men där kom vindsnabbe Wigren och pillade in den i öppen kasse mitt framför fötter på Hultman. Fint mål faktiskt.

6-1 stod Adde för när han fulländade sitt hattrick. 2 framåt, 1 i egen kasse.
Efter en tilltrasslad situation där 4-5 dåligt rensningar gick åt fanders så lyckades Adde nicklobba in bollen i tom kasse.

6-2 gör Höjden på en frispark 1 meter utanför straffområdet när George stod o dirrigera muren vid ena stolpen. Frisparkskytten hade inte bett om avstånd och tog då avslutet vid andra stolpen. Rutinerat men fult.

7-2 smällde Falchi in efter ett finfint väggspel där Kina kom ensam till höger och droppade in en boll centralt där han kom flygande i Zlatanstil och dunkande in en riktigt ful, men effektiv "brassespark", mitt i mål.

Denna match vill vi snabbt glömma men det är även tack vare såna här matcher man tar lärdom.
Ett exempel på vad vi har lärt oss är att det är dags att byta hörnsparkare till nästa match då 4 av våra 7 hörnor slås ut över kortlinjen.

Tålamod, att ha roligt, positivitet och lagmoral är något vi även behöver jobba på.
Dock ska vi faktiskt få en härlig klapp på axeln att vi faktiskt vinner, gör 7 mål framåt, även fast vi har en dålig dag på "jobbet".

26-3, 12 poäng, tabelletta.

Statistik
BK Höjden - Jarlabergs IF 2-7
Skott: 1-15
Nickar mot mål (utanför eller på) efter långa inkast: 5-0
Hörnor: 5-5
Bollinnehav: 39%-61%

Matchens stjärnor får: Sebbe Wigren & Gugge för deras insatser ute på flankerna. Kom oftast förbi och var de som gjorde minst antal misstag (bortsett från Bose, George & Fabian som inte hade ngt att göra i stort sett).

BK Höjdens nummer 10 på mitten får en stjärna också. Faktiskt riktigt bra, vad han gör i BK Höjden är en fråga man kan ställa sig.

Tack.

Andra möten i serien

fre 11 sep 2015, 20:00 Jarlabergs IF - BK Höjden 12 - 2